NS Prevoz putnika: Sa vaše adrese do željenog odredišta po sistemu "od vrata do vrata"


Bezbedno Mercedesom E klase sa vaše adrese do željenog odredišta po sistemu "od vrata do vrata"!

Od marta 2008. godine, "NS Prevoz putnika" iz Novog Sada se veoma uspešno bavi međugradskim vanlinijskim taxi prevozom putnika. Specijalizovani smo za prevoz, odvoženje i dočekivanje putnika u zemlji i inostranstvu putničkim automobilima visoke klase. Bogato višegodišnje iskustvo koje je iza nas, stotine hiljada pređenih kilometara i brojni zadovoljni klijenti svedoče o našem uspešnom poslovanju. Korisnici naših usluga su osobe različitih profila: naši sugrađani, studenti, penzioneri, advokati, političari, biznismeni, sportisti i estradni umetnici (Amanda Vilson,The Frajle, Milica Dabović, M. Milovanović, Jelena Marinkov...).

Da bezbedno stignete do željenog odredišta, pobrinuće se naši ljubazni i iskusni vozači koji govore engleski, nemački i mađarski jezik, što olakšava komunikaciju sa strankama.

Naš vozni park čine Mercedesi E klase W211, W212, Audi A6, VW Passati B7 i Škoda Superb koji su komforni i mogu da prime pet putnika (4+1). Svaki automobil je opremljen digitalnim dvozonskim klima uređajem, kao i MP3 uređajem sa šest zvučnika, koji će vam vožnju učiniti prijatnijom. Vašu bezbednost garantuju naši pouzdani vozači, ali i pet sigurnosnih pojaseva, osam vazdušnih jastuka i zavesa u svakom vozilu.

Trokraka zvezda i oznaka VW na haubama automobila ukazuje na to da se ispod njih kriju sigurni motori koji vas nikada neće izneveriti na drumu. Vozila se redovno servisiraju u proverenim servisima sa dugogodisnjom tradicijom.

www.nsprevozputnika.com
facebook.com/NSPrevozPutnika