Educom Novi Sad

Osmišljeni smo tako da možete da prodjete sve obuke, seminare za kompletnost u izgradnji svoje ličnosti. Da, zvuči čudno jel pomislite da samo vi možete izgraditi svoju ličnost i niko bolje od vas. Ko sam ja da Vam to punudim? Neko ko već dugo radi na sebi i pronalazi posebne puteve uspeha. Jeste, složiću se uspeh je relativna stvar , baš zato i želim da se vidimo na nekim od seminara pa da svako od vas oseti i doživi saznanje šta je za njega uspeh i da nam to bude polazna tačka za dalju obuku.
Život u ovom vremenu nam daje beskonačne mogućnosti samo treba odabrati, ne rasipati svoje vreme i želje. Odlučiti se i krenuti ka njima. To je jedino ispravno i to je jedan od mogućih uspeha, put ličnog uspeha. Mnogo se govori o uspehu a retko o izgradnji i redu kojim treba da ide uspeh. Najčešće se divite uspešnim ljudima i želite njihovo , mislite da oni nemaju pauze u uspehu, nemaju padove, kako ih prevazilaze… Svi smo jednaki ali ima ta mala nit različitosti a to je tanka je ali najača karika za uspešnost – odlučnost i realizacija.

Ako ste se prepoznali, bar u nekim redovima ovog teksta, na pravom ste mestu za sebe u traženju svoje niti različitosti.

Svakako ako nastavljate da čitate vi i želite više od svog života. U eri tehnologije i mogućnosti tužno je ne iskoristiti delić ponuđenog i ostati nepismen, ne obavešten, ne naučiti udahnuti tišinu, osetiti moć putovanja, knjige, druženja, luksuza, skromnosti. Udahnuti život na svoj način, to je ono što treba naučiti. Samo tako će te biti primer prvo sebi pa drugima. Ne propustiti priliku znači iskoristiti je! A da biste je iskoristili treba dosta rada i odricanja a najviše strpljenja. Nije tačno da u životu prilika ima malo, već nisu za vas ili je prepuštate drugome.

educom.co.rs

PRIJAVA na seminar ili kurs
Prijaviti se mozete sa Vasim podacima na brojeve:
021/426-266, 520-373 ili 063/428-494
ili na mail:
kursevi@educom.co.rs